Årsmöte 2022

13.11.2022

Lördagen den 12 november hade föreningen årsmöte i Husby skola. 

Styrelsen består nu av Kurt Oldeskog (ordförande), Maria Öhman (sekreterare), Petra Onerhed (kassör), Jonas Höglund, Torsten Nordén och de nyvalda medlemmarna Melanie Prinsloo och Jennifer Axelsson. Valberedningen består av Göran Nilsson och Sofia Lundgren. Helena van Loosdrecht fortsätter som revisor och Göran Nilsson som revisorssuppleant. 

Efter årsmötet var det favorit i repris då vi även i år hade bjudit in Linda Edgren och hennes assistent Dick Börjesson, som lagade mat med honung och bjöd på en avsmakningsmeny. Medan Linda berättade vad hon skulle laga fick vi börja provsmaka ett bröd med hasselnötter och honung som Linda hade förberett och till det fick vi smaka hennes Svartvinbärsmarmelad. Medan vi njöt av brödet började Linda med en plommondessert som sedan fick stå i ugnen. Sedan påbörjades Grillad paprika-soppa och medan den stod och puttrade fick vi en liten "shot" med grekisk yoghurt, honung och havtornbär. Sedan var det dags att pröva soppan som serverades med stekt haloumi och basilika. Under tiden hade efterrätten som var en smaskig plommonpaj blivit klar och den serverades med vaniljkvarg. Lindas recepthäfte kommer att skickas ut via mail. 

Tack alla medlemmar för ett roligt verksamhetsår. Som ni vet har vi börjat planera nästa verksamhetsår och vi hoppas att vi får träffa er alla på våra medlemsmöten och kurser. Ha en riktigt bra vinter - snart börjar nästa säsong.